Showing posts with label Ebook. Show all posts
Showing posts with label Ebook. Show all posts

Cara Mudah Beli Buku Formula Tarik Rezeki

Cara Mudah Beli Buku Formula Tarik Rezeki - Buku ini adalah buku motivasi yang bagi saya lain dari yang lain. Auranya sangat luar biasa. Sebelum ini saya pernah baca buku Mudahnya Menjemput Rezeki antara buku kegemaran saya. Memang tak puas baca buku MMR tu. Kali ini saya tambah lagi koleksi saya dengan buku 111 Formula Tarik Rezeki a.ka FTR.

Untuk makluman, pada mulanya FTR dikeluarkan dalam bentuk elektronik iaitu Ebook yang anda boleh baca di laptop, smartphone mahupun tablet. Asalkan ada aplikasi Acrobat Reader untuk support PDF.

Memandangkan FTR mendapat sambutan yang luar biasa, Puan Nora Yusof telah menerbitkannya dalam bentuk buku fizikal yang anda boleh pegang, sentuh dan rasa. Melalui update terbaru ini anda akan diberikan Buku Fizikal FTR beserta versi Ebook. [Rujuk Entri Sebelum Ini]

7 Masalah Rezeki Yang Dihadapi Ramai Orang :

#1 – Sering ditimpa pelbagai masalah atau sakit, stress meningkat.
#2 – Ada saja barang yang kerapkali rosak seperti kereta atau handphone. Nikmat ditarik sekelip mata macam tu je.
#3 – Miliki hutang yang tinggi dan rasa tak mampu nak langsaikan.
#4 – Hubungan antara keluarga atau suami isteri serabut disebabkan wang.
#5 – Duit masuk namun cepat habis sebelum akhir bulan, tak tahu ke mana.
#6 – Diri gelisah, bimbang tak tentu hala setiap hari bila fikir tentang rezeki.
#7 – Doa nak rezeki banyak, belum dimakbulkan. Malah rezeki sukar sangat masuk. Anda tak tahu puncanya kenapa.

..

Jadi terus terang saya katakan buku ini akan membantu anda keluar dari belenggu masalah sempit rezeki.

Mana Mungkin Aku Merupakan Hamba Yang Miskin Sedangkan Allah Itu Maha Kaya.

Sedangkan bumi yang begitu kompleks ini Allah jadikan sangat mudah,
apatah lagi setakat bagi anda RM100,000 sebulan?

Kacang saja bagi Allah.

Kandungan Ebook & BUKU 111 Formula Tarik Rezeki?

MODUL 1 : MENGAPA REZEKI SEMAKIN SEMPIT, SEMAKIN BOCOR?

MODUL 2 : TEKNIK MENARIK REZEKI YANG BERKESAN

MODUL 3 : TIPS REZEKI PANTAS, BERSIH KOLAM JIWA

MODUL 4 : 7 BONUS REZEKI


Cara Mudah Beli Buku Formula Tarik Rezeki

Langkah 1

Layari laman web berikut : http://tinyurl.com/formulatarikrezeki

Baca maklumat yang terpapar pada laman web tersebut. Jika berminat untuk membuat tempahan, sila pilih pakej yang anda mahukan. Sama ada Pakej Gold atau Platinum. Tekan pada butang beli sekarang.

Pakej Gold

Pakej Platinum

Langkah 2

Anda akan dibawa ke halaman pengesahan tempahan dan kaedah pembayaran seperti berikut.

Pastikan pakej yang anda pilih, kuantiti dan harga dengan betul. Semak betul-betul dan klik "Bank Transfer" atau "Kad Kredit/Debit/Paypal".

Jika anda ingin menggunakan perkhidmatan online banking atau bank transfer, sila pilih Bank Transfer.



Langkah 3

Jika anda memilih kaedah bayaran menggunakan Bank Transfer, sila pilih mana-mana perbankan berikut :



Langkah 4

Kemudian isi borang tempahan berikut dengan lengkap :

Pastikan anda menggunakan maklumat yang lengkap seperti :
  1. Nama penuh
  2. Alamat email yang katif
  3. No telefon
  4. Alamat
  5. Password (tak kisah macam mana)


Sila masukkan tarikh pembayaran yang telah anda buat. Boleh rujuk pada resit bayaran. Jika guna CDM, anda tulis je CDM kat kotak bukti transaksi di bawah.




Free Gift Formula Tarik Rezeki


Tawaran ISTIMEWA, setiap pembelian akan disertakan dengan FREE GIFT Buku Mini Mudahnya Menjemput Rezeki dan Tasbih Digital.

Boleh hubungi saya untuk saya bantu anda dapatkan buku formula tarik rezeki dan free gift ini dengan kadar segera.

Sila WhatsApp "FTR" ke www.wasap.my/60145151931

SMS atau Call 018-3843263
Jangan Lupa untuk sertai channel Telegram Rezeki Melimpah Ruah di sini untuk dapatkan tips rezeki setiap hari percuma : http://t.me/rezekimelimpahruah


Rujukan Peperiksaan Online Separa Perubatan Sesi 29 Ogos 2016

Rujukan Peperiksaan Online Separa Perubatan Sesi 29 Ogos 2016 - Adakah anda dipanggil untuk menduduki exam online separa perubatan pada 29 ogos ini? Jika ya, tahniah saya ucapkan. Saya yakin anda rasa berdebar-debar, gementar, gemuruh dan pastinya anda tengah mempersiapkan diri untuk menduduki peperiksaan itu nanti.

Apa yang pasti, anda perlu membuat persediaan rapi untuk menghadapi peperiksaan itu nanti. Dalam artikel kali ini saya akan kongsikan sedikit sebanyak berkenaan exam yang bakal anda hadapi nanti dan dihujung artikel ini saya sertakan panduan atau rujukan peperiksaan online separa perubatan sesi 29 ogos 2016 ini.

Tahukah anda, 90% calon exam SPA gagal hanya kerana faktor remeh-temeh ini?

  • Tak tahu bentuk soalan yang akan ditanya
  • Tak faham maksud soalan
  • Tak tahu format soalan peperiksaan
  • Tiada bimbingan cara menjawab soalan dengan betul
  • Jawapan hampir betul tapi tak!
  • Tak tahu cara menjawab soalan

Maklumat Peperiksaan Separa Perubatan 29 Ogos 2016

Berikut adalah maklumat Peperiksaan Separa Perubatan Bertaraf Diploma bagi Semenanjung, Sabah dan Sarawak.

  • Tarikh : 29 Ogos 2016
  • Hari : Isnin
  • Masa : 8.00 - 9.35 PM

Untuk pengetahuan calon, kertas soalan peperiksaan online Diploma Latihan Separa Perubatan ini dibahagikan kepada 2 seksyen iaitu :

  • Seksyen A : Ujian Psikometrik
  • Seksyen B : Pengetahuan Am

Panduan Peperiksaan Online Separa Perubatan

Calon-calon yang tercari-cari rujukan peperiksaan online separa perubatan bolehlah mendapatkan contoh soalan peperiksaan separa perubatan serta format soalan melalui rujukan di bawah ini.

rujukan peperiksaan separa perubatan

Maklumat Bidang Kerjaya Separa Perubatan

Separa Perubatan merupakan bidang kerjaya yang ditawarkan menerusi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA). Ia merupakan satu kerjaya yang ditaja oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Calon yang layak akan dipanggil ke sesi peperiksaan dan temuduga menerusi surat panggilan. Selain itu, semakan di portal SPA juga boleh dilakukan untuk melihat kelayakan.

Dalam setahun, pengambilan Separa Perubatan akan diadakan sebanyak 2 kali. Setiap calon yang melepasi tapisan peperiksaan dan temuduga akan menerima elaun bulanan sebanyak RM857.57 sepanjang kursus tersebut dijalankan.

Latihan Separa Perubatan Bertaraf Diploma

Terbahagi kepada 10 jawatan:
  1. Latihan Penolong Pegawai Kesihatan Persekitaran
  2. Latihan Jurupulih Perubatan (Anggota)
  3. Latihan Jurupulih Perubatan (Cara Kerja)
  4. Latihan Jururawat
  5. Latihan Jururawat Pergigian
  6. Latihan Juruteknologi Makmal Perubatan
  7. Latihan Juruteknologi Pergigian
  8. Latihan Juru X-Ray
  9. Latihan Penolong Pegawai Farmasi
  10. Latihan Penolong Pegawai Perubatan

Syarat kelayakan untuk memohon diploma Separa Perubatan

  1. Pemohon wajib memiliki Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan dan lulus Bahasa Malaysia (termasuk lulus Ujian Lisan) di peringkat SPM atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.
  2. Kelayakan SPM mengikut Sistem Terbuka untuk latihan ke Perkhidmatan Awam.
  3. Calon-calon yang menduduki dan memiliki Sijil SPM mengikut sistem terbuka boleh dilantik ke skim-skim perkhidmatan yang mensyaratkan kelayakan demikian sebagai syarat lantikan. Untuk menentukan tahap kelulusan tersebut setaraf dengan kelulusan Sijil Penuh SPM, iaitu sijil yang dikeluarkan sebelum pelaksanaan peperiksaan mengikut sistem terbuka, syarat-syarat di bawah perlu dipenuhi.
  4. Lulus 6 mata pelajaran termasuk Bahasa Malaysia, dengan 2 daripada mata pelajaran ialah di peringkat Kepujian dan selebihnya peringkat Lulus dalam 1 peperiksaan; atau
  5. Lulus 6 mata pelajaran termasuk Bahasa Malaysia, dengan 2 mata pelajaran ialah di peringkat Kepujian dan selebihnya peringkat Lulus yang dikumpulkan dalam 2 peperiksaan dalam tempoh 3 tahun berturut-turut; dan
  6. Memenuhi syarat Bahasa Malaysia, sama ada Kepujian atau Lulus dan subjek-subjek tertentu seperti yang disyaratkan dalam skim perkhidmatan.
  7. Keutamaan diberikan kepada pemohon yang memiliki kepujian dalam mata pelajaran Bahasa Malaysia (termasuk lulus Ujian Lisan), Sains/Sains Tulen, Bahasa Inggeris dan Matematik.

Umur calon untuk memohon Latihan Separa Perubatan Bertaraf Diploma:

  1. Calon lantikan terus berumur tidak kurang dari 17 tahun dan tidak melebihi 25 tahun pada tarikh tutup permohonan;
  2. Pegawai yang sedang berkhidmat untuk Kenaikan Pangkat Secara Lantikan (KPSL) hendaklah berumur kurang dari 51 tahun pada tarikh permohonan.
  3. Pegawai yang sedang berkhidmat (bukan KPSL) dalam Perkhidmatan Awam/Badan Berkanun dan Kuasa Tempatan yang telah disahkan perkhidmatannya hendaklah berumur tidak melebihi 38 tahun pada tarikh tutup permohonan.

Latihan Separa Perubatan Bertaraf Sijil

Terbahagi kepada 3 jawatan:
  1. Latihan Jururawat Masyarakat
  2. Latihan Pembantu Pembedahan Pergigian
  3. Latihan Pembantu Kesihatan Awam

Syarat kelayakan untuk memohon sijil Separa Perubatan

  1. Lulus Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh kerajaan dan memiliki Kepujian dalam subjek Bahasa Melayu pada peringkat SPM atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh kerajaan.
  2. Keutamaan akan diberikan kepada pemohon yang memiliki kepujian dalam mata pelajaran Bahasa Malaysia dan Sains/Sains Paduan serta kepujian mata pelajaran Bahasa Inggeris dan lulus Matematik.

Umur calon untuk mengikuti Latihan Separa Perubatan bertaraf sijil

  1. Calon lantikan terus hendaklah berumur tidak kurang dari 17 tahun dan tidak melebihi 25 tahun pada tarikh tutup permohonan;
  2. Pegawai yang sedang berkhidmat untuk Kenaikan Pangkat Secara Lantikan (KPSL) hendaklah kurang dari 51 tahun pada tarikh permohonan;
  3. Pegawai sedang berkhidmat (bukan KPSL) dalam Perkhidmatan Awam/Badan Berkanun dan Kuasa Tempatan yang telah disahkan dalam perkhidmatan hendaklah berumur tidak melebihi 38 tahun pada tarikh tutup permohonan.

Dapatkan Rujukan & Panduan Peperiksaan Separa Perubatan

Panduan Peperiksaan Separa Perubatan adalah rujukan lengkap yang dikeluarkan oleh Tim Kerjaya yang telah membantu ramai calon-calon untuk diserap masuk dalam pelbagai bidang.

Panduan ini menjadi rujukan utama bahkan telah menjadi rujukan calon-calon sebelum ini yang telah lulus peperiksaan separa perubatan.

Jika anda berminat untuk bersama-sama mendapatkan panduan ini sebagai rujukan sila ke pautan berikut : http://semakan.info/separa/7396

Bagi mengelakkan sebarang kesulitan, sila akses laman web ini sebelum tiba tarikh peperiksaan.




 

Formula Tarik Rezeki Oleh Nora Yusof Luar Biasa

Formula Tarik Rezeki Oleh Nora Yusof Luar Biasa- Assalamualaikum pembaca yang dirahmati sekalian. Dah lama saya tak menulis di blog ini. Tak berkesempatan untuk menulis. Kadang-kadang idea datang dan pergi. Biasalah manusia, cepat sangat lupa sebab tu kena catat cepat-cepat. Otak kita bukan boleh ingat banyak-banyak perkara.

Kali ini saya nak buat review tentang buku 111 formula tarik rezeki. Pernah dengar tak tentang buku ini? Untuk makluman, buku ini tidak dijual di mana-mana kedai buku. Kalau anda nak baca anda boleh buat tempahan melalui pautan rasmi buku ini. {Pautan Tempahan}

Formula Tarik Rezeki Oleh Nora Yusof


ebook formula rezeki melimpah ruah

Buku ini adalah buku motivasi yang bagi saya lain dari yang lain. Auranya sangat luar biasa. Sebelum ini saya pernah baca buku Mudahnya Menjemput Rezeki antara buku kegemaran saya. Memang tak puas baca buku MMR tu. Kali ini saya tambah lagi koleksi saya dengan buku 111 Formula Tarik Rezeki a.ka FTR.

Untuk makluman, pada mulanya FTR dikeluarkan dalam bentuk elektronik iaitu Ebook yang anda boleh baca di laptop, smartphone mahupun tablet. Asalkan ada aplikasi Acrobat Reader untuk support PDF.

Memandangkan FTR mendapat sambutan yang luar biasa, Puan Nora Yusof telah menerbitkannya dalam bentuk buku fizikal yang anda boleh pegang, sentuh dan rasa. Melalui update terbaru ini anda akan diberikan Buku Fizikal FTR beserta versi Ebook.

Adakah anda alami hidup yang bergelumang dengan kebocoran rezeki dan masih berhutang?

Kebanyakan orang alami masalah ini, betul?

Tak kisah la sama ada anda bekerja atau berniaga, mungkin anda sering tertanya-tanya, “mengapa saat duit ada di tangan, ia mula keluar macam air?”

Nak dapat balik duit pun punya susah hingga terpaksa tunggu bulan seterusnya. Ini cerita Tuan Ahmad yang makan gaji. Lain pula isunya bagi Tuan Amir yang berniaga. Ya, sales masuk banyak bulan ini. Namun belum tentu bulan depan duit ada.

Tak dapat dinafikan. Kerana ia realiti bukan?

Mungkin ia adalah situasi yang sama anda sedang hadapi?

Walhal jauh dalam hati, anda mahu miliki duit lebih dari cukup, banyak masa untuk beribadah bagi yang ada kesedaran beragama, rumah yang luas, kereta idaman BMW, merasa nikmat dengan apa yang ada dan diri mudah tenang serta mempunyai keluarga bahagia.

Anda dah solat, anda dah berdoa malah anda dah berusaha. Namun mengapa rezeki anda masih sempit?

7 Masalah Rezeki Yang Dihadapi Ramai Orang :

#1 – Sering ditimpa pelbagai masalah atau sakit, stress meningkat.
#2 – Ada saja barang yang kerapkali rosak seperti kereta atau handphone. Nikmat ditarik sekelip mata macam tu je.
#3 – Miliki hutang yang tinggi dan rasa tak mampu nak langsaikan.
#4 – Hubungan antara keluarga atau suami isteri serabut disebabkan wang.
#5 – Duit masuk namun cepat habis sebelum akhir bulan, tak tahu ke mana.
#6 – Diri gelisah, bimbang tak tentu hala setiap hari bila fikir tentang rezeki.
#7 – Doa nak rezeki banyak, belum dimakbulkan. Malah rezeki sukar sangat masuk. Anda tak tahu puncanya kenapa.

..

..

Jadi terus terang saya katakan buku ini akan membantu anda keluar dari belenggu masalah sempit rezeki.

Mana Mungkin Aku Merupakan Hamba Yang Miskin Sedangkan Allah Itu Maha Kaya.

Sedangkan bumi yang begitu kompleks ini Allah jadikan sangat mudah,
apatah lagi setakat bagi anda RM100,000 sebulan?

Kacang saja bagi Allah.

Anda tidak keseorangan dalam berjuang meraih mereka. Lihat apa kata mereka.

"Memang terkesan baca..patutlah rezeki saya tersekat..rasa RUGI tak beli awal-awal.."
testimoni formula tarik rezeki

 "Tak rugi beli..syok sebab suami pun dah mula suka baca.."

testimoni formula tarik rezeki

"Dapat close sale RM16,000 hidup mula berubah..."

testimoni formula tarik rezeki

"Sale hari ini nak cecah RM 1000..."
testimoni formula tarik rezeki

"Paling penting...HUTANG hilang setelah baca dan amal...."
testimoni formula tarik rezeki

Kandungan Ebook & BUKU 111 Formula Tarik Rezeki?


MODUL 1 : MENGAPA REZEKI SEMAKIN SEMPIT, SEMAKIN BOCOR?

MODUL 2 : TEKNIK MENARIK REZEKI YANG BERKESAN

MODUL 3 : TIPS REZEKI PANTAS, BERSIH KOLAM JIWA

MODUL 4 : 7 BONUS REZEKI


Berminat?

Adakah anda berminat untuk mendapatkan buku ini? Anda bolehlah membuat tempahan di laman web berikut : http://tinyurl.com/formulatarikrezeki

Atau

Boleh hubungi saya untuk saya bantu anda dapatkan buku ini dengan kadar segera.



Sila WhatsApp "FTR" ke www.wasap.my/60145151931

SMS atau Call 018-3843263
Jangan Lupa untuk sertai channel Telegram Rezeki Melimpah Ruah di sini untuk dapatkan tips rezeki setiap hari percuma : http://t.me/rezekimelimpahruah


Rahsia Seorang Jutawan Senyap

Hai, hari ni saya nak kongsikan panduan rahsia seorang jutawan senyap buat duit dengan sim kad toneexcel untuk anda. Panduan ini adalah dalam bentuk video yang anda boleh tonton di laptop, smartphone dan juga tablet. Panduan ini disediakan oleh Mohd Yazemin Ismail. Semoga bermanfaat. Ikuti panduan sampai habis untuk jana pendapatan dengan video ini secara online.

Rahsia Seorang Jutawan Senyap Toneexcel


rahsia jutawan senyap

Pertama :

Anda perlu muat turun video ini. Sila ke : http://tinyurl.com/rahsiajutawansenyap 

Kemudian paparan seperti di bawah akan muncul


rahsia jutawan senyap


Kedua :

Kemudian anda perlu skrol ke bahagian bawah untuk ke ruangan Sign Up seperti paparan di bawah.




Ketiga :

Sila masukkan nama dan email anda yang aktif dan klik sign up. Kemudian paparan seperti di bawah akan muncul.


rahsia jutawan senyap

Keempat :

Anda perlu mengesahkan pendaftaran anda. Sila ke email anda dan lihat pada bahagian inbox. Buka inbox yang dihantar oleh admin.



Selepas email yang hantar di buka, anda akan lihat mesej seperti dibawah. Anda perlu klik link berwarna biru untuk pegesahan




Kelima :

Selepas anda berjaya membuat pengesahan sila semak inbox email anda sekali lagi. Link video akan dihantar.


Keenam :

Untuk menjana income melalui program ini, anda perlu membuat pendaftaran PERCUMA melalui pautan berikut : Program PPL ( sila klik )

Paparan ini akan mucul dan klik bahagian " Klik Disini Untuk Daftar "

cara daftar affiliate ppl


Ketujuh :
 
Kemudian sila lengkapkan pendaftaran dan klik hantar. Pastikan anda memasukkan alamt email yang sah dan nombor akaun bank untuk menerima pembayaran.


cara daftar affiliate ppl


Ke lapan :

Selepas itu sila semak inbox email anda. Maklumat pendaftaran anda telah berjaya. Sila log in menggunakan username dan password yang telah anda daftarkan tadi dan dapatkan link promosi anda.

Contoh link seperti di bawah :

cara daftar affiliate ppl


Promosikan link anda. Apabila kawan-kawan anda klik atau sign up. Anda akan menerima komisen rm0.50. Ini dinamakan program affiliate pay per lead ( PPL ).



Sekian terima kasih.



Nak menang iPhone 6 dan wang tunai. Klik Banner di bawah.