Showing posts with label Ebook Formula Tarik Rezeki. Show all posts
Showing posts with label Ebook Formula Tarik Rezeki. Show all posts

Cara Mudah Beli Buku Formula Tarik Rezeki

Cara Mudah Beli Buku Formula Tarik Rezeki - Buku ini adalah buku motivasi yang bagi saya lain dari yang lain. Auranya sangat luar biasa. Sebelum ini saya pernah baca buku Mudahnya Menjemput Rezeki antara buku kegemaran saya. Memang tak puas baca buku MMR tu. Kali ini saya tambah lagi koleksi saya dengan buku 111 Formula Tarik Rezeki a.ka FTR.

Untuk makluman, pada mulanya FTR dikeluarkan dalam bentuk elektronik iaitu Ebook yang anda boleh baca di laptop, smartphone mahupun tablet. Asalkan ada aplikasi Acrobat Reader untuk support PDF.

Memandangkan FTR mendapat sambutan yang luar biasa, Puan Nora Yusof telah menerbitkannya dalam bentuk buku fizikal yang anda boleh pegang, sentuh dan rasa. Melalui update terbaru ini anda akan diberikan Buku Fizikal FTR beserta versi Ebook. [Rujuk Entri Sebelum Ini]

7 Masalah Rezeki Yang Dihadapi Ramai Orang :

#1 – Sering ditimpa pelbagai masalah atau sakit, stress meningkat.
#2 – Ada saja barang yang kerapkali rosak seperti kereta atau handphone. Nikmat ditarik sekelip mata macam tu je.
#3 – Miliki hutang yang tinggi dan rasa tak mampu nak langsaikan.
#4 – Hubungan antara keluarga atau suami isteri serabut disebabkan wang.
#5 – Duit masuk namun cepat habis sebelum akhir bulan, tak tahu ke mana.
#6 – Diri gelisah, bimbang tak tentu hala setiap hari bila fikir tentang rezeki.
#7 – Doa nak rezeki banyak, belum dimakbulkan. Malah rezeki sukar sangat masuk. Anda tak tahu puncanya kenapa.

..

Jadi terus terang saya katakan buku ini akan membantu anda keluar dari belenggu masalah sempit rezeki.

Mana Mungkin Aku Merupakan Hamba Yang Miskin Sedangkan Allah Itu Maha Kaya.

Sedangkan bumi yang begitu kompleks ini Allah jadikan sangat mudah,
apatah lagi setakat bagi anda RM100,000 sebulan?

Kacang saja bagi Allah.

Kandungan Ebook & BUKU 111 Formula Tarik Rezeki?

MODUL 1 : MENGAPA REZEKI SEMAKIN SEMPIT, SEMAKIN BOCOR?

MODUL 2 : TEKNIK MENARIK REZEKI YANG BERKESAN

MODUL 3 : TIPS REZEKI PANTAS, BERSIH KOLAM JIWA

MODUL 4 : 7 BONUS REZEKI


Cara Mudah Beli Buku Formula Tarik Rezeki

Langkah 1

Layari laman web berikut : http://tinyurl.com/formulatarikrezeki

Baca maklumat yang terpapar pada laman web tersebut. Jika berminat untuk membuat tempahan, sila pilih pakej yang anda mahukan. Sama ada Pakej Gold atau Platinum. Tekan pada butang beli sekarang.

Pakej Gold

Pakej Platinum

Langkah 2

Anda akan dibawa ke halaman pengesahan tempahan dan kaedah pembayaran seperti berikut.

Pastikan pakej yang anda pilih, kuantiti dan harga dengan betul. Semak betul-betul dan klik "Bank Transfer" atau "Kad Kredit/Debit/Paypal".

Jika anda ingin menggunakan perkhidmatan online banking atau bank transfer, sila pilih Bank Transfer.



Langkah 3

Jika anda memilih kaedah bayaran menggunakan Bank Transfer, sila pilih mana-mana perbankan berikut :



Langkah 4

Kemudian isi borang tempahan berikut dengan lengkap :

Pastikan anda menggunakan maklumat yang lengkap seperti :
  1. Nama penuh
  2. Alamat email yang katif
  3. No telefon
  4. Alamat
  5. Password (tak kisah macam mana)


Sila masukkan tarikh pembayaran yang telah anda buat. Boleh rujuk pada resit bayaran. Jika guna CDM, anda tulis je CDM kat kotak bukti transaksi di bawah.




Free Gift Formula Tarik Rezeki


Tawaran ISTIMEWA, setiap pembelian akan disertakan dengan FREE GIFT Buku Mini Mudahnya Menjemput Rezeki dan Tasbih Digital.

Boleh hubungi saya untuk saya bantu anda dapatkan buku formula tarik rezeki dan free gift ini dengan kadar segera.

Sila WhatsApp "FTR" ke www.wasap.my/60145151931

SMS atau Call 018-3843263
Jangan Lupa untuk sertai channel Telegram Rezeki Melimpah Ruah di sini untuk dapatkan tips rezeki setiap hari percuma : http://t.me/rezekimelimpahruah


Formula Tarik Rezeki Oleh Nora Yusof Luar Biasa

Formula Tarik Rezeki Oleh Nora Yusof Luar Biasa- Assalamualaikum pembaca yang dirahmati sekalian. Dah lama saya tak menulis di blog ini. Tak berkesempatan untuk menulis. Kadang-kadang idea datang dan pergi. Biasalah manusia, cepat sangat lupa sebab tu kena catat cepat-cepat. Otak kita bukan boleh ingat banyak-banyak perkara.

Kali ini saya nak buat review tentang buku 111 formula tarik rezeki. Pernah dengar tak tentang buku ini? Untuk makluman, buku ini tidak dijual di mana-mana kedai buku. Kalau anda nak baca anda boleh buat tempahan melalui pautan rasmi buku ini. {Pautan Tempahan}

Formula Tarik Rezeki Oleh Nora Yusof


ebook formula rezeki melimpah ruah

Buku ini adalah buku motivasi yang bagi saya lain dari yang lain. Auranya sangat luar biasa. Sebelum ini saya pernah baca buku Mudahnya Menjemput Rezeki antara buku kegemaran saya. Memang tak puas baca buku MMR tu. Kali ini saya tambah lagi koleksi saya dengan buku 111 Formula Tarik Rezeki a.ka FTR.

Untuk makluman, pada mulanya FTR dikeluarkan dalam bentuk elektronik iaitu Ebook yang anda boleh baca di laptop, smartphone mahupun tablet. Asalkan ada aplikasi Acrobat Reader untuk support PDF.

Memandangkan FTR mendapat sambutan yang luar biasa, Puan Nora Yusof telah menerbitkannya dalam bentuk buku fizikal yang anda boleh pegang, sentuh dan rasa. Melalui update terbaru ini anda akan diberikan Buku Fizikal FTR beserta versi Ebook.

Adakah anda alami hidup yang bergelumang dengan kebocoran rezeki dan masih berhutang?

Kebanyakan orang alami masalah ini, betul?

Tak kisah la sama ada anda bekerja atau berniaga, mungkin anda sering tertanya-tanya, “mengapa saat duit ada di tangan, ia mula keluar macam air?”

Nak dapat balik duit pun punya susah hingga terpaksa tunggu bulan seterusnya. Ini cerita Tuan Ahmad yang makan gaji. Lain pula isunya bagi Tuan Amir yang berniaga. Ya, sales masuk banyak bulan ini. Namun belum tentu bulan depan duit ada.

Tak dapat dinafikan. Kerana ia realiti bukan?

Mungkin ia adalah situasi yang sama anda sedang hadapi?

Walhal jauh dalam hati, anda mahu miliki duit lebih dari cukup, banyak masa untuk beribadah bagi yang ada kesedaran beragama, rumah yang luas, kereta idaman BMW, merasa nikmat dengan apa yang ada dan diri mudah tenang serta mempunyai keluarga bahagia.

Anda dah solat, anda dah berdoa malah anda dah berusaha. Namun mengapa rezeki anda masih sempit?

7 Masalah Rezeki Yang Dihadapi Ramai Orang :

#1 – Sering ditimpa pelbagai masalah atau sakit, stress meningkat.
#2 – Ada saja barang yang kerapkali rosak seperti kereta atau handphone. Nikmat ditarik sekelip mata macam tu je.
#3 – Miliki hutang yang tinggi dan rasa tak mampu nak langsaikan.
#4 – Hubungan antara keluarga atau suami isteri serabut disebabkan wang.
#5 – Duit masuk namun cepat habis sebelum akhir bulan, tak tahu ke mana.
#6 – Diri gelisah, bimbang tak tentu hala setiap hari bila fikir tentang rezeki.
#7 – Doa nak rezeki banyak, belum dimakbulkan. Malah rezeki sukar sangat masuk. Anda tak tahu puncanya kenapa.

..

..

Jadi terus terang saya katakan buku ini akan membantu anda keluar dari belenggu masalah sempit rezeki.

Mana Mungkin Aku Merupakan Hamba Yang Miskin Sedangkan Allah Itu Maha Kaya.

Sedangkan bumi yang begitu kompleks ini Allah jadikan sangat mudah,
apatah lagi setakat bagi anda RM100,000 sebulan?

Kacang saja bagi Allah.

Anda tidak keseorangan dalam berjuang meraih mereka. Lihat apa kata mereka.

"Memang terkesan baca..patutlah rezeki saya tersekat..rasa RUGI tak beli awal-awal.."
testimoni formula tarik rezeki

 "Tak rugi beli..syok sebab suami pun dah mula suka baca.."

testimoni formula tarik rezeki

"Dapat close sale RM16,000 hidup mula berubah..."

testimoni formula tarik rezeki

"Sale hari ini nak cecah RM 1000..."
testimoni formula tarik rezeki

"Paling penting...HUTANG hilang setelah baca dan amal...."
testimoni formula tarik rezeki

Kandungan Ebook & BUKU 111 Formula Tarik Rezeki?


MODUL 1 : MENGAPA REZEKI SEMAKIN SEMPIT, SEMAKIN BOCOR?

MODUL 2 : TEKNIK MENARIK REZEKI YANG BERKESAN

MODUL 3 : TIPS REZEKI PANTAS, BERSIH KOLAM JIWA

MODUL 4 : 7 BONUS REZEKI


Berminat?

Adakah anda berminat untuk mendapatkan buku ini? Anda bolehlah membuat tempahan di laman web berikut : http://tinyurl.com/formulatarikrezeki

Atau

Boleh hubungi saya untuk saya bantu anda dapatkan buku ini dengan kadar segera.



Sila WhatsApp "FTR" ke www.wasap.my/60145151931

SMS atau Call 018-3843263
Jangan Lupa untuk sertai channel Telegram Rezeki Melimpah Ruah di sini untuk dapatkan tips rezeki setiap hari percuma : http://t.me/rezekimelimpahruah